Hoidot

kortit.jpg

  

Moderni vyöhyketerapia on lempeää kehonhoitoa, henkilön yksilölliset tarpeet huomioon ottaen. Hoito sisältää rentouttavaa vyöhykeratahierontaa, kehon avaamista polaarisesti, sekä elinheijasteiden käsittelyä korvista, käsistä ja jalkateristä. Modernista vyöhyketerapiasta on apua erilaisiin akuutteihin ja kroonisiin kipuihin, esim. päänsärkyihin ja niska/hartia kipuihin, sekä vatsan toiminnan häiriöihin, erilaisiin jännitystiloihin, hormonaalisiin häiriöihin, stressiin ja moneen muuhun vaivaan! Vyöhyketerapian tarkoitus on aktivoida ja avata keho parantamaan itse itsensä. Mitä kroonisemmasta vaivasta on kyse, sitä useampi hoitokerta tarvitaan. Jo yksi hoitokerta voi riittää, mutta yleensä suosittelen vähintään kolmen hoidon sarjaa.   Myös vauvojen koliikki/vatsavaivoihin vyöhyketerapiasta on usein apua!

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha itämainen  hoitomuoto, jota on käytetty mm. puhdistushoidoissa, kipujen ja lihasjännitysten hoidossa. Kuumakivihieronnan vaikutus on voimakkaasti stressiä laukaiseva ja rentouttava. Miellyttävän lämpöiset kivet liukuvat keholla luovuttaen lempeää lämpöä syvälle lihaksiin ja koko keho rentoutuu. Pahojen kipu ja lihasjännitysten laukaisussa voidaan käyttää kuumienkivien lisäksi kylmiä kiviä.  Kuumakivihieronta on ihanteellinen hoitomuoto rentoutusta hakevalle, mutta paljon enemmän kuin pelkkä ”hyvän olon hoito”

Yhdistelmähoito vyöhyketerapiaa ja kuumakivihierontaa tuo esiin molempien hoitojen parhaat puolet. Kehon avaaminen ja elinheijasteiden käsittely vyöhyketerapialla, sekä kuumakivihieronnan voimakkaasti rentouttava vaikutus jättää asiakkaalle varmasti miellyttävän ja rennon olon!